lakarjobb.se

GHP Ortho Center Stockholm söker en operationssjuksköterska till dagkirurgisk verksamhet

Regioner
Utgår

2020-02-10

Ansök nu

GHP Ortho Center Stockholm söker en operationssjuksköterska till dagkirurgisk verksamhet

Beskrivning av verksamheten

GHP Ortho Center Stockholm är en högspecialiserad verksamhet med inriktning på ortopedisk kirurgi i axlar, knän och fötter.

Nu expanderar vi vår dagkirurgiska verksamhet på Gärdet och söker en operationssjuksköterska som drivs av att arbeta i en miljö präglad av patientfokus, nytänkande och utveckling med hög grad av teamarbete.

Verksamheten består av en nyrenoverad öppenvårdsmottagning med fem läkarmottagningar och två moderna operationssalar med åtta tillhörande postop-platser.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård och vill arbeta med ortopedisk dagkirurgi.

Du ska vara positiv till förändring- och utvecklingsarbete och självständigt kunna strukturera och organisera arbetet efter verksamhetens behov. Som person är du lojal, har du god förmåga att kunna samarbeta och tycker om ett arbete med varierande tempo.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom dagkirurgisk/privat verksamhet.

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: Tillsvidare 40 timmar i veckan
  • Anställningsvillkor: provanställning 6 månader tillämpas
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Lön: Individuell lönesättning
  • Kollektivavtal finns

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Dela detta jobb

GHP Ortho Center Stockholm söker en operationssjuksköterska till dagkirurgisk verksamhet

GHP Specialty Care AB