lakarjobb.se

Sammandragen integritetspolicy

Onrecs sajtnätverk – integritetspolicy i sammandrag

Onrec sajtnätverk – integritetspolicy i sammandrag
Onrec samlar in personlig information om dig och använder den informationen i syfte att hjälpa dig att komma i kontakt med arbetsgivare och för att tillhandahålla dig andra tjänster. I den här policyn beskrivs hur din information samlas in och används samt hur du väljer att dina personuppgifter ska få lov att användas. Vi uppmanar dig att läsa igenom vår fullständiga integritetspolicy på vår hemsida för detaljerad information om vår hantering av personuppgifter och sekretess.

Policyns räckvidd
Policyn gäller information som vi samlar in eller använder på webbplatser eller i program som ägs och kontrolleras av Onrec AB eller dess närstående bolag (”Onrec”), detta inkluderar samtliga våra nischade och breda sajter.

Onrec ansvarar inte för vilka policyer och rutiner för integritetsskydd som tillämpas av annonsnätverk och andra webbplatser, av utomstående parter med vilka vi samarbetar för att tillhandahålla personligt anpassade tjänster eller av dem som kommer åt information om dig på våra webbplatser eller i våra program.

Uppgifter som vi samlar in
Vi samlar in information om dig när du använder Onrec. Vi samlar in information direkt från dig, till exempel dina kontaktuppgifter, ditt CV och din profilinformation. Vi samlar också in information om dig automatiskt, till exempel om hur du använder och interagerar med Onrec, din demografiska information och information om din dator eller mobila enhet.

Vi kan samla in och använda information om dig från allmänt tillgängliga webbplatser oavsett om du har ett konto hos oss eller inte. Du har möjlighet att göra anspråk på informationen, ändra informationens synlighetsinställningar eller ta bort informationen. Vi kan dock inte garantera att vi senare inte kommer att samla in annan information från allmänt tillgängliga webbplatser som rör dig.

Vi kan också hämta information om dig från utomstående parter för att din upplevelse ska anpassas personligt och förbättras ytterligare.

Så här använder vi informationen
Vi använder informationen som vi samlar in om dig huvudsakligen för att kunna leverera de produkter och tjänster vi erbjuder, t.ex. maila dig relevanta jobberbjudanden, men även för att svara dig och driva och förbättra våra webbplatser och program. I våra tjänster ingår att visa dig personligt anpassat innehåll och personligt anpassade annonser på Onrecs webbplatser eller andra webbplatser som vi står i affärsförbindelser med. 

Vi kan använda din information för att kontakta dig om uppdateringar från Onrec, genomföra undersökningar eller tillhandahålla informations- och tjänsterelaterad kommunikation, inklusive viktiga säkerhetsuppdateringar.

Uppgifter som du delar med dig av på publika delar av Onrec eller gör synliga i CV- och profildatabasen kan andra runtom i världen komma åt, använda och lagra. Vi strävar efter att tillhandahålla en säker miljö genom att försöka begränsa åtkomsten till vår databas till legitima användare, men vi kan inte garantera att obehöriga parter inte bereder sig åtkomst till den. Vi kan inte heller kontrollera hur behöriga användare lagrar eller överför information som du ger oss. Därför bör du inte uppge känslig information på Onrec.

Så här delar vi informationen
Vi delar inte kontaktuppgifter med utomstående parter i direkt marknadsföringssyfte utan ditt medgivande.

Vi delar uppgifter om dig med utomstående parter som hjälper oss att erbjuda dig våra produkter och tjänster. Dessa utomstående parter har inte rätt att använda din information i något annat syfte.

Vi kan dela uppgifter med utomstående parter om du medger det. Vi kan till exempel använda dina personuppgifter för att kontakta dig om produkter eller tjänster från Onrec eller våra koncernbolag. Med ditt samtycke kan vi ge dina uppgifter till utomstående parter som kan kontakta dig angående sina produkter eller tjänster. Vi kan med ditt samtycke t.ex. göra ditt CV och din profil tillgänglig för arbetsgivare som söker personal. Du kan ändra dina inställningar för detta när du är inloggad på ditt konto.

Information som vi har samlat in från andra webbplatser kan vi lämna ut till utomstående parter.

Vi lämnar ut information om det krävs enligt lag.

Vi kan komma att lämna ut och överföra information till utomstående part som förvärvar någon av eller alla Onrecs affärsenheter.

Så här lagrar vi informationen
Vi lagrar din information för att göra din interaktion med Onrec mer effektiv, praktisk och betydelsefull. Du kan när som helst få tillgång till, granska, korrigera, uppdatera eller ta bort ditt CV eller din profil genom att logga in på ditt konto. Om du inte har något konto ber vi dig kontakta oss.

När du tar bort dina personuppgifter kommer vi att behålla loggar och information om din aktivitet på Onrec som inte kan identifiera dig personligen. Vi kommer också att behålla en arkiverad kopia av din information som inte är åtkomlig för dig eller för utomstående på Internet. Om dina personuppgifter tidigare var tillgängliga för andra som använder Onrec har vi inte möjlighet att radera informationen från deras system (t.ex. ditt CV).

Övrig information
Onrec är inte avsett för barn under 13 år.

Vi använder cookies för att ge dig en personligt anpassad och optimerad upplevelse på Onrecs webbplatser. Du kan inaktivera cookies, men detta kommer att ha en negativ inverkan på din användning av Onrecs sajter.

Kontaktinformation
Du kan kontakta oss via mail dataprotection@onrec.se om du har frågor eller funderingar om vår integritetspolicy, och du kan även skriva till oss på:

Onrec AB
Linnégatan 87B
115 23 Stockholm
Sverige