lakarjobb.se

  Stiftelsen Stora Sköndal

Stiftelsen Stora Sköndal är en idéburen och icke vinstutdelande organisation med verksamhet inom stöd, vård, omsorg, utbildning och forskning.

I dag ryms äldreomsorg, förskola, ensamkommande flyktingbarn, neurologisk rehabilitering, högskola, och människor med funktionsnedsättning inom vår verksamhet. Vår vision är ett samhälle med självklar plats för alla.

Jobba hos oss

Varje dag vill vi göra livet bättre för alla de människor vi möter i våra verksamheter. Men vi ser vårt uppdrag som större än så. Genom att vara en nytänkande och positiv förebild jobbar vi ständigt mot vår vision: Ett samhälle med självklar plats för alla.

Idag är vi cirka 1 000 medarbetare, både månadsanställda och timanställda. Hos oss arbetar sjuksköterskor, förskollärare, socionomer, läkare, undersköterskor, stödassistenter, kuratorer, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och många fler. Vi finns i Sköndal, Nacka, Tyresö och Vällingby.

Vi är en icke vinstutdelande organisation. Att vi inte delar ut någon vinst gör att vi kan satsa alla resurser på att utföra vårt uppdrag så bra som möjligt.

I menyn till höger hittar du våra lediga tjänster, varmt välkommen att söka! Vi träffar gärna dig som delar våra värderingar.

Bransch

Vård & Omsorg

Anställda

1000

Huvudkontor

Sköndal

Missa inga lediga jobb från Stiftelsen Stora Sköndal

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor