lakarjobb.se

Stora nog att leverera, små nog att bry oss!

Reflekt är i grunden en norsk bemannings- och rekryteringsbyrå som tillhandahållit vårdpersonal till den norska hälso- och sjukvården sedan 2004. Men sedan 2021 har vi även bemanningsverksamhet i Sverige. Vi har erfarenhet och kompetens för att lösa alla typer av bemanningsuppdrag och ger oss inte förrän rätt kandidat har fått rätt uppdrag.

Reflekt erbjuder spännande och utvecklande arbetsplatser till sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor och läkare på sjukhus, vårdcentraler och inom kommunala verksamheter i hela Sverige och Norge. Med jämna mellanrum kan vi tillochmed erbjuda sjuksköterskor att få arbeta offshore på en oljeplattform i Nordsjön.

På Reflekt arbetar vi värderingsstyrt och strävar alltid efter att leva upp till våra värdeord; ambitiös, ärlig, personlig och generös. Vi är ambitiösa och går långt för att kunna erbjuda våra kunder och medarbetare de bästa möjligheterna. Vi är ärliga och tydliga för att skapa rätt förutsättningar för goda samarbeten och goda resultat. Vi är personliga, agerar rådgivare och visar generositet i vårt möte med människor - Vi bryr oss på riktigt. 

Som anställd på Reflekt kommer du att känna dig väl omhändertagen och trygg, både inför- och under ditt uppdrag. Vi ordnar allt det praktiska åt dig så att du kan koncentrera dig på det viktiga arbete du utför med patienterna. Väljer du Reflekt väljer du även större frihet, fler utvecklingsmöjligheter och en högre livskvalitet!

Vad säger våra medarbetare?

Jeanette, svensk sjuksköterska som arbetar i Norge.

Vad fick dig att söka jobb hos Reflekt?

Det som fick mig att söka jobb hos er var möjligheten att få utöva mitt yrke på flera olika platser utan att behöva byta arbetsgivare hela tiden, men även för att kunna jobba så mycket eller så lite jag vill. Ni har även bra lönevillkor. 

Varför har du valt att stanna hos oss?

Ni har uppfyllt alla mina förväntningar och er konsultchef har både hjälpt och väglett mig. Det är därför jag har valt att stanna hos er. 

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega?

Jag skulle varmt rekommendera både sjuksköterskor och annan vårdpersonal att söka arbete hos Reflekt. 

Bransch

Helse og omsorg

Anställda

522

Huvudkontor

Oslo

Webbplats
Reflekt

Missa inga lediga jobb från Reflekt

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor