lakarjobb.se

Kry är Europas största digitala vårdgivare, som låter patienter träffa läkare, sjuksköterska eller psykolog genom videokonsultationer inom några minuter. I Sverige och Norge kanske du känner till oss som Kry. I Storbritannien och Frankrike verkar vi under namnet Livi.

Våra drygt 1300 läkare, sjuksköterskor och psykologer finns tillgängliga inom några minuter, dygnet runt, årets alla dagar i vår app och erbjuder vård på 30 språk. Du kan besöka en av våra 30 vårdcentraler som finns i Skåne, Östergötland och Stockholm.

Kry drivs av vår vision om bra hälsovård för alla. Därför har vi levererat 8 miljoner patientbesök som förändrar tillgången till högkvalitativ vård i stor skala. Genom vår produkt använder vi teknologin för att integrera primär, akut och sekundär vård inom digitala och fysiska vårdmiljöer så att patienter kan få rätt vård, vid rätt tidpunkt.

Bransch

Sjukhus och hälsovård

Anställda

2500

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats
KRY
Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

-

-

Vad fick dig att söka jobb hos oss?

Jag sökte till Kry för att det lät som en perfekt kombination för mig med en ST där jag mina kunskaper tas till vara på. Detta samtidigt som det var tydligt att det erbjöds en bra lärandemiljö med trevliga och kompetenta kollegor, en rimlig arbetsbelastning i förhållande till min erfarenhet samt goda möjligheter för utveckling. En annan viktig aspekt var att Kry som arbetsgivare verkade ha många fördelar, ett pragmatiskt tänk och en framåtanda där man strävar efter att förbättra för patienterna och att använda våra resurser på bästa sätt.

Varför har du valt att stanna hos oss?

Jag trivs oerhört bra med mina kollegor och chef. Det är ett mycket lättsamt arbetsklimat där det aldrig känns betungande att gå till arbetet. Vi arbetar väldigt nära varandra vilket leder till få ”felbokningar” och vi lär oss ständigt från varandra inom våra olika kunskapsområden.

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega? Om Ja, varför?

Absolut, jag trivs mycket bra, jag har enbart positivt att säga om Kry som arbetsgivare och min vårdcentral.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KRY i sociala medier

Missa inga lediga jobb från KRY

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor