lakarjobb.se

  Blomsterfonden

Blomsterfonden är en ideell förening som arbetar för hem och vård åt dig som är äldre. Vi arbetar för äldres bästa och din rätt till ett tryggt hem, professionell vård och en kärleksfull omsorg.

Vår organisation arbetar med två huvudsakliga verksamhetsområden: seniorboende och vård- och omsorg. Inom ramen för vård och omsorg driver vi tre äldreboenden och egen hemtjänst. Våra verksamheter ligger i Storstockholm.

Vi är en ideell förening, vilket innebär att vi inte har något vinstsyfte. Alla intäkter går tillbaka in i verksamheten. Vi ser alltid det friska i människan och erbjuder ett bra äldreliv.

Att arbeta i Blomsterfonden

I Blomsterfonden arbetar vi tillsammans för att ge våra boende, våra medlemmar och våra kunder en trygg och värdig ålderdom utifrån deras behov och önskemål. Som medarbetare är du en del av vår gemenskap på cirka 450 anställda.

Varför Blomsterfonden?
Etik och bemötande är centralt för Blomsterfondens vård och omsorg. Därför lägger vi ner mycket arbete på just detta.

Vi är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en god och utvecklande arbetsmiljö och en lärande organisation med tydliga roller, kompetenta medarbetare och chefer. Vi är måna om att utveckla vår verksamhet och våra medarbetare och har utbildat handledare som stöttar medarbetare för att förbättra vårt arbetssätt.

Vad kan vi erbjuda?
Vi erbjuder en arbetsplats som är välkomnande, inkluderande och där ditt engagemang gör skillnad. Ditt deltagande i verksamhetsplaneringen är en självklarhet för oss. Vi arbetar aktivt utifrån våra värdeord:

  • Medmänsklighet
  • Delaktighet
  • Tydlighet
  • Ärlighet

Vi är måna om dina utvecklingsmöjligheter och din hälsa. Vi genomför årligen utvecklingssamtal och lönesamtal samt genomför regelbundet medarbetarenkäter för att vara säkra på att din fysiska och psykosociala arbetsmiljö är så bra som möjligt.

Om du är nyfiken på oss är du varmt välkommen att hälsa på. Kontakta oss innan så att vi kan avsätta tid för att visa dig verksamheten.

Bransch

Seniorboende

Anställda

475

Huvudkontor

Djursholm

Webbplats
Blomsterfonden
Sociala medier

Blomsterfonden i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Blomsterfonden

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor