Tiohundra Jobb AT-läkare till Tiohundra i Norrtälje

AT-läkarna trivs i Norrtälje! I den senaste rankingen får TioHundra AB ett fortsatt toppresultat i Stockholms läns landsting.
Resultatet är ingen slump – ett aktivt arbete har skett för att bland annat förbättra introduktionen och höja kvaliteten på tjänstgöringen.

Om oss
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting.

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Om tjänsten
Nu är du välkommen att söka 21 månaders AT-tjänstgöring vid Norrtälje sjukhus och primärvård. Vi erbjuder sju AT-block, med första tillträde 30 april och därefter preliminärt 18 juni och 20 augusti. Det kommer att vara tre tillträdesdatum. Blocken omfattar 2 veckor introduktion, 25 veckor kirurgi, 13 veckor psykiatri, 24 veckor internmedicin och 27 veckor allmänmedicin. Under primärvårdstiden kan du bli placerad i Norrtälje stad, Rimbo, Bergshamra eller på Väddö.

Vi erbjuder stöd av studierektor och personlig handledare. En gång i månaden erbjuds grupphandledning där vi bland annat belyser frågor kring värderingar och etik kopplat till läkarrollen. Du erbjuds även att delta i vårt AT-forum med en föreläsning varannan vecka.

Om dig
Krav: Läkarexamen eller erhållit Socialstyrelsens beslut om villkor för legitimation. Erfarenhet som läkare minst sex månader efter examen eller Socialstyrelsens beslut om villkor för legitimation.

Meriterande: Tidigare tjänstgöring som läkare är meriterande, gärna inom akutsjukvård till exempel medicin och kirurgi, med fördel på Norrtälje sjukhus alternativt inom Tiohundra. Erfarenhet av jourarbete är också meriterande.

Vi strävar efter att göra en långsiktig rekrytering, vilket betyder att det även ingår i vår helhetsbedömning om du uttrycker intresse för att stanna kvar inom Tiohundra efter din tjänstgöring. Vi ser gärna sökanden med stort intresse för vuxen-, barn- och ungdomspsykiatri, geriatrik och primärvård.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan, som skall vara oss tillhanda senast den 5 mars 2018.

Övrig information:
Som AT-läkare kommer du i kontakt med flera patientgrupper. Vi kommer med anledning av detta att begära utdrag från Polisens belastningsregister, för de sökande som går vidare i rekryteringsprocessen. Registerkontroll föregår beslut om anställning.

Vi har tyvärr inte möjlighet att tillmötesgå eventuella önskemål om utlandstjänstgöring under AT-perioden.

Viktiga datum:
?Sista ansökningsdag den 5 mars 2018.
?Om du blir kallad till intervju, blir du kontaktad under onsdag/torsdag vecka 11. Inbjudan med svarskrav, o.s.a. senast 9 mars kl. 12:00.
?Intervjuer sker den 13 och 14 mars.

Ansökan ska endast innehålla:
? Personligt brev och CV
? Examensbevis
? Socialstyrelsen beslut om AT-tjänstgöring
? Kontaktuppgifter till referenter

Kontaktpersoner
Ann Wallbom Fagraeus, AT-läkarchef
E-post: ann.wallbom.fagraeus@tiohundra.se

Barbro Shanwell, Studierektor primärvården
Charlotta Munck af Rosenschöld, Studierektor psykiatri
Christina James, Studierektor kirurgi
Sirpa Andersson, Studierektor medicin
Telefon: 0176-10 100

Navid Soltani, AT-representant
Ellen Jacobson, AT-representant
Telefon: 0176-10 100

Christoffer Blom, HR-konsult
Telefon: 0176-10 100

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Vårdbolaget Tiohundra är en del av den unika Norrtäljemodellen, som kännetecknas av gränsöverskridande verksamhet och samordnade vård- och omsorgskedjor.

Vi ägs av kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje, ett samarbete mellan Stockholms läns landsting och Norrtälje kommun.

Med våra ca 2 500 medarbetare är vi Norrtälje kommuns största arbetsgivare.

Läs mer om Tiohundra på vår webbplats tiohundra.se. eller följ oss på sociala medier där vi heter @tiohundraab.

Ansök här
Sista ansökningsdag: 2018-03-05

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på lakarjobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2018-02-09

Nyckelord:


Dela med dig av "AT-läkare till Tiohundra i Norrtälje, Tiohundra" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb 2 lediga jobb fördelat på 2 annonser

Arbetsgivarens övriga annonser

Erfaren specialistläkare till ögonmottagningen vid Norrtälje sjukhus , Tiohundra

Om oss Ögonmottagningen på Norrtälje sjukhus bedriver ögonsjukvård i det lilla formatet med hög kvalitet. Vi är en mindre enhet med engagerade medarbetare och...
Publicerad 5 feb

Läkare till Norrtäljes största vårdcentral , Tiohundra

Om oss Norrtälje Norravårdcentral är den största vårdcentralen i Norrtälje, vi erbjuder ett modernt och omväxlande arbete. Hos oss kommer du möta patienter med...
Publicerad 30 jan

Sista chansen

Här är alla jobberbjudanden vars ansökningstid går ut idag eller imorgon.

Inga annonser funna

Visa alla
TiohundraRegion Gotland